"Tviter" uvodi direktne veze sa partnerskih sajtova

Bez autora
Mar 17 2010

Čuveni veb sajt za slanje kratkih poruka (mikroblogovanje) "Tviter" lansira uslugu "@anywhere" koja omogućava formiranje direktnih veza sa partnerskih satova ka njegovim nalozima.To veoma lako formiranje direktnih veza ka "Tviterovim" nalozima omogućeno je zahvaljujući programskom jeziku "JavaSkript". Formirane veze pružaju veb korisnicima "prečicu" za otvaranje naloga na "Tviteru" i slanje sadržaja (tvitovanje) bez potrebe napuštanja sajta na kome se trenutno nalaze.

"Tviter" uvodi direktne veze sa partnerskih sajtovaČuveni veb sajt za slanje kratkih poruka (mikroblogovanje) "Tviter" lansira uslugu "@anywhere" koja omogućava formiranje direktnih veza sa partnerskih satova ka njegovim nalozima.

To veoma lako formiranje direktnih veza ka "Tviterovim" nalozima omogućeno je zahvaljujući programskom jeziku "JavaSkript", preneli su francuski elektronski mediji.

Formirane veze pružaju veb korisnicima "prečicu" za otvaranje naloga na "Tviteru" i slanje sadržaja (tvitovanje) bez potrebe napuštanja sajta na kome se trenutno nalaze.

Izvršni direktor "Tvitera" Evan Vilijams je naveo da se među prvim partnerskim sajtovima koji će se priključiti novoj usluzi nalaze "Amazon", "Bing", "iBej", "JuTjub", "Jahu", "Njujork Tajms" i mnogi drugi. "Tviter" još nije objavio kada će nova usluga početi da funkcioniše.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik