U Berlin po selfi, pa u Dubai na fotografisanje „u paru“

Bez autora
May 13 2019

„Instagram“, kao jedna od najpopularnijih društvenih mreža, nesumnjivo poseduje podatke na osnovu kojih korisnicima može da sugeriše kuda da putuju, u kojim hotelima da odsedaju, u koje restorane da idu...Poslednjih godina, na Instagramu je najpopularniji grad bio Njujork. Sledili su ga London i Pariz. Prema novom istraživanju globalne onlajn turističke kompanije „Hopa“, koje se oslanja na podatke iz 2019. godine, trenutno najpopularnija destinacija na Instagramu na svetu je London. Pariz je na drugom mestu a Njujork na trećem.

U Berlin po selfi, pa u Dubai na fotografisanje „u paru“„Instagram“, kao jedna od najpopularnijih društvenih mreža, nesumnjivo poseduje podatke na osnovu kojih korisnicima može da sugeriše kuda da putuju, u kojim hotelima da odsedaju, u koje restorane da idu...

Poslednjih godina, na Instagramu je najpopularniji grad bio Njujork. Sledili su ga London i Pariz.

Prema novom istraživanju globalne onlajn turističke kompanije „Hopa“, koje se oslanja na podatke iz 2019. godine, trenutno najpopularnija destinacija na Instagramu na svetu je London.

Pariz je na drugom mestu a Njujork na trećem.

Novi gradovi među prvih deset najpopularnijih su Džakarta (Indonezija) i Tokio (Japan).

Japan poslednjih godina beleži rast broja turista zbog lakših viznih procedura i povećanih broja letova niskotarifnih aviokompanija ka toj zemlji.

Dominacija azijske kuhinje

Santjago (Čile) zauzima prvo mesto na listi gradova koji imaju najlepše okruženje za fotografisanje. Rio de Žaneiro je na vrhu liste gradova iz kojih se objavljuje najveći broj fotografija sa aluzijom na seks.

Zanimljivo je da je Dubai preuzeo prvo mesto kao najpopularnija lokacija za fotografije parova na Instagramu, pobedivši Pariz, koji je ranije bio na prvom mestu.

Kada je reč o objavama koje se bave hranom, na prvoj poziciji je Tokio. Na listi gradova odakle se najviše objavljuju materijali u vezi sa hranom, u prvih deset dominiraju gradovi Azije.

Nica, Barselona i Moskva su gradovi popularni za grupne snimke, dok je grad u kome se najčešće pravi selfi – Berlin.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik