Uskoro u prodaji tekila od 3,5 miliona dolara

Bez autora
Nov 24 2010

Meksički proizvođač tekile predstavio je nedavno, kako veruje, najskuplju tekilu na svetu koja će se prodavati u flaši ukrašenoj platinom i dijamantima.Hacijenda La Kapia će na tržište lansirati tekilu staru sedam godina koju će prodavati u keramičkoj flaši zapremine 1,3 litre, prekrivenu sa više od 4.000 dijamanata od ukupno 328 karata i slojem platine teškim 2,3 kilograma. Ova hacijenda već drži Ginisov rekord za prodaju najskuplje tekile na svetu nakon što je 1996. godine prodala samo jednu flašu ovog pića za 225.000 dolara.

Uskoro u prodaji tekila od 3,5 miliona dolaraMeksički proizvođač tekile predstavio je nedavno, kako veruje, najskuplju tekilu na svetu koja će se prodavati u flaši ukrašenoj platinom i dijamantima.

Hacijenda La Kapia će na tržište lansirati tekilu staru sedam godina koju će prodavati u keramičkoj flaši zapremine 1,3 litre, prekrivenu sa više od 4.000 dijamanata od ukupno 328 karata i slojem platine teškim 2,3 kilograma.

Ova hacijenda već drži Ginisov rekord za prodaju najskuplje tekile na svetu nakon što je 1996. godine prodala samo jednu flašu ovog pića za 225.000 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik