Vatikan prigrlio tehnologiju - Izbacio "pametnu" eBrojanicu koja se aktivira religijskim pokretom

Bez autora
Oct 20 2019

Kako bi bio što više privlačan mladim ljudima Vatikan je izbacio na tržište "pametnu narukvicu - eBrojanicu". Cena joj je 109 američkih dolara, a aktivira se jednostavnim pokretom ruke u znaku krsta preko narukvice čiji metalni krst detektuje pokret.Brojanica je povezana preko "Click to Pray eRosary". Vernici na pametnoj brojanici mogu odabrati tri načina molitve - standardne, kontemplativne i tematske. Ovaj projekt objedinjuje ono najbolje od Crkvene tradicije i najnovijeg tehnološkog napretka, navodi Vatikan u saopštenju u vezi sa proizvodom koji je razvila tajvanska kompanija "GadgTek". Brojanica je kompatibilna s Android i iOS sistemima.

Vatikan prigrlio tehnologiju - Izbacio "pametnu" eBrojanicu koja se aktivira religijskim pokretomKako bi bio što više privlačan mladim ljudima Vatikan je izbacio na tržište "pametnu narukvicu - eBrojanicu".

Cena joj je 109 američkih dolara, a aktivira se jednostavnim pokretom ruke u znaku krsta preko narukvice čiji metalni krst detektuje pokret, prenosi "BBC"

Brojanica je povezana preko "Click to Pray eRosary".

Vernici na pametnoj brojanici mogu odabrati tri načina molitve - standardne, kontemplativne i tematske.

"Ovaj projekt objedinjuje ono najbolje od Crkvene tradicije i najnovijeg tehnološkog napretka", navodi Vatikan u saopštenju u vezi sa proizvodom koji je razvila tajvanska kompanija "GadgTek".

Brojanica je kompatibilna s Android i iOS sistemima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik