Video razgovor na “Fejsbuku“

Bez autora
Jul 24 2011

Internet mreža „Fejsbuk“ za svoje korisnike je pripremila novu aplikaciju, pomoću koje će korisnici moći sa prijateljima da vode video razgovore uz pomoć „Skajpa“, kompanije koju je za 8,5 milijardi evra nedavno kupio „Majkrosoft“. Na ovaj potez u „Fejsbuku“ su se odlučili nakon što je novootvorena konkurentska mreža „Gugl plus“ dobila pozitivne ocene kritičara i korisnika.U želji da zadrže najveći deo korisnika, uskoro se očekuje da će svi sa „Fejsbuk“ profilom moći da, uz pomoć „skajpa“, vode i multivideo razgovore sa prijateljima.

Video razgovor na “Fejsbuku“Internet mreža „Fejsbuk“ za svoje korisnike je pripremila novu aplikaciju, pomoću koje će korisnici moći sa prijateljima da vode video razgovore uz pomoć „Skajpa“, kompanije koju je za 8,5 milijardi evra nedavno kupio „Majkrosoft“.

Na ovaj potez u „Fejsbuku“ su se odlučili nakon što je novootvorena konkurentska mreža „Gugl plus“ dobila pozitivne ocene kritičara i korisnika. U želji da zadrže najveći deo korisnika, uskoro se očekuje da će svi sa „Fejsbuk“ profilom moći da, uz pomoć „skajpa“, vode i multivideo razgovore sa prijateljima.

Do sada su korisnici „Fejsbuka“ mogli samo da razmenjuju poruke, postavljaju statuse i da dele fotografije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik