"Virdžin" otvara hotele po Americi

Bez autora
Sep 30 2010

Ser Ričard Brensonova "Virdžin grupa" ulazi na hotelsko tržište otvaranjem lanca hotela od četiri zvezdica širom severne Amerike. Prvi gradovi koji će dobiti "Virdžin" hotele su Njujork, San Francisko, Majami, Los Andjeles, Boston i Vašington, ali Brendson planira da se proširi i po ostalim gradovima u SAD.Novi veb sajt je www.virginhotels.com na kojem može da se rezerviše smeštaj i pozivaju investitori da se uključe u projekat. Hoteli će imati od 150 do 400 soba, nalaziće se u prijatnom okruženju, a gosti će moći da uživaju u provodu i kulturnim dogadjajima.

"Virdžin" otvara hotele po AmericiSer Ričard Brensonova "Virdžin grupa" ulazi na hotelsko tržište otvaranjem lanca hotela od četiri zvezdica širom severne Amerike.

Prvi gradovi koji će dobiti "Virdžin" hotele su Njujork, San Francisko, Majami, Los Andjeles, Boston i Vašington, ali Brendson planira da se proširi i po ostalim gradovima u SAD.

Novi veb sajt je www.virginhotels.com na kojem može da se rezerviše smeštaj i pozivaju investitori da se uključe u projekat. Hoteli će imati od 150 do 400 soba, nalaziće se u prijatnom okruženju, a gosti će moći da uživaju u provodu i kulturnim dogadjajima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik