Vodič “Dobro došli u Beograd” na japanskom jeziku

Bez autora
Sep 16 2010

Turistička organizacija Beograda objavila je na japanskom jeziku vodič “Dobro došli u Beograd”, namenjen turistima koji iz ove zemlje dođu u naš glavni grad. Samo u proteklih godinu dana naš glavni grad posetilo je stotinak tur-operatora iz Japana, koji su veoma zainteresovani za ovaj region, i raspitivali su se o eventualnim preporukama za turiste iz Japana.Za takvu vrstu poslovnih ponuda vrlo je važno imati vodič na japanskom jeziku kako bi turisti različitih obrazovnih slojeva i nivoa mogli da pronađu informacije o Beogradu na domaćem jeziku.

Vodič “Dobro došli u Beograd” na japanskom jezikuTuristička organizacija Beograda objavila je na japanskom jeziku vodič “Dobro došli u Beograd”, namenjen turistima koji iz ove zemlje dođu u naš glavni grad.

Samo u proteklih godinu dana naš glavni grad posetilo je stotinak tur-operatora iz Japana, koji su veoma zainteresovani za ovaj region, i raspitivali su se o eventualnim preporukama za turiste iz Japana. Za takvu vrstu poslovnih ponuda vrlo je važno imati vodič na japanskom jeziku kako bi turisti različitih obrazovnih slojeva i nivoa mogli da pronađu informacije o Beogradu na domaćem jeziku.

Vodič daje preporuke šta ne bi trebalo propustiti u Beogradu tokom kraćeg ili dužeg boravka u glavnom gradu, precizira ambijentalne celine, arhitektonska zdanja i spomenike, te ugostiteljske objekte koji bi mogli da zanimaju Japance. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik