Zbog neprimerenog oglašavanja – u Rusiji kazna za „Gugl“

Bez autora
Sep 19 2019

Ruska Federalna antimonopolska služba novčano je kaznila kompaniju Gugl sa 100.000 rubalja. „Gugl“ je kažnjen zbog distribucije reklamnih oglasa za finansijske usluge kompanije „Ali trejd“, jer nije imao potrebnu dozvolu za takvu aktivnost.FAS je već jednom kaznio „Gugl“ sa 100.000 rubalja zbog neprimerenog oglašavanja, takođe, zbog kršenja zakona o oglašavanju. Krajem juna, FAS je saopštio da je tokom protekle tri godine kaznio „Gugl“ zbog različitih povreda zakona sa 438 miliona rubalja.

Zbog neprimerenog oglašavanja – u Rusiji kazna za „Gugl“Ruska Federalna antimonopolska služba (FAS) novčano je kaznila kompaniju Gugl sa 100.000 rubalja.

„Gugl“ je kažnjen zbog distribucije reklamnih oglasa za finansijske usluge kompanije „Ali trejd“, jer nije imao potrebnu dozvolu za takvu aktivnost, saopšteno je iz FAS-a.

FAS je već jednom kaznio „Gugl“ sa 100.000 rubalja zbog neprimerenog oglašavanja, takođe, zbog kršenja zakona o oglašavanju, preneo je TAS.

Krajem juna, FAS je saopštio da je tokom protekle tri godine kaznio „Gugl“ zbog različitih povreda zakona sa 438 miliona rubalja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik