Zimska avantura, pogled na polarnu svetlost i noćenje u iglou „za samo“ 83 hiljade funti

Bez autora
Sep 16 2019

Za luksuzni boravak na Severnom polu potreban je dubok džep i smisao za avanturu. Od aprila 2020. godine biće dostupan hotelski smeštaj u formi igloa. U ponudi će biti deset igloa i svaki ima stakleni krov kako bi posetioci mogli da posmatraju čudesnu polarnu svetlost iz udobnog toplog prostora, iako napolju vladaju temperature i do minus 45 stepeni Celzijusovih.Želeo sam da kreiram udoban smeštaj, da se iskusi Severni pol, pa sam dobio ideju o udobnom smeštaju u ekstremnim vremenskim uslovima. Nudimo sve od opreme, a treba vam samo duh istraživača ili naučnika, izjavio je Džen Honkanen, osnivač i direktor turističke agencije "Luxury Action".

Zimska avantura, pogled na polarnu svetlost i noćenje u iglou „za samo“ 83 hiljade funtiZa luksuzni boravak na Severnom polu potreban je dubok džep i smisao za avanturu. Od aprila 2020. godine biće dostupan hotelski smeštaj u formi igloa.

U ponudi će biti deset igloa i svaki ima stakleni krov kako bi posetioci mogli da posmatraju čudesnu polarnu svetlost iz udobnog toplog prostora, iako napolju vladaju temperature i do minus 45 stepeni Celzijusovih.

„Želeo sam da kreiram udoban smeštaj, da se iskusi Severni pol, pa sam dobio ideju o udobnom smeštaju u ekstremnim vremenskim uslovima. Nudimo sve od opreme, a treba vam samo duh istraživača ili naučnika“, izjavio je Džen Honkanen, osnivač i direktor turističke agencije "Luxury Action".

Noćenje košta 83.000 funti, a gosti dobijaju luksuzan smeštaj, kupatilo, vodič za preživljavanje u divljini, kuvara i vrhunsku sigurnost.

U slučaju ekstremnih vremenskih uslova kućice se mogu lako premestiti.

U cenu su uračunata i dva noćenja u Svalbardu u Norveškoj, pre odlaska na Severni pol, prevoz, obroci, izleti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik