Zlatne pertle koštaju 19.000 dolara

Bez autora
Oct 24 2011

Ko naruči zlatne pertle ne treba da računa da će one stići u kompletu sa cipelama. Ipak, na vrata kupca stižu uz posebno osiguranje, a donosi ih prodavac koji ih uvlači u patike ili cipele kupca. Kompanija "Mister Kenedi" svojim kupcima nudi pertle od čistog 24-karatnog zlata. Luksuzne pertle su ručno pravljene, posebnom juvelirskom tehnikom, a cena im je 19.000 dolara.U dom kupca ih donosi neko iz kompanije i lično ih šnira. Srebrna verzija je malo jeftinija i košta 3.000 dolara i one ne dolaze u paketu sa osobom za šniranje.

Zlatne pertle koštaju 19.000 dolaraKo naruči zlatne pertle ne treba da računa da će one stići u kompletu sa cipelama. Ipak, na vrata kupca stižu uz posebno osiguranje, a donosi ih prodavac koji ih uvlači u patike ili cipele kupca.

Kompanija "Mister Kenedi" svojim kupcima nudi pertle od čistog 24-karatnog zlata. Luksuzne pertle su ručno pravljene, posebnom juvelirskom tehnikom, a cena im je 19.000 dolara. U dom kupca ih donosi neko iz kompanije i lično ih šnira. Srebrna verzija je malo jeftinija i košta 3.000 dolara i one ne dolaze u paketu sa osobom za šniranje.

Vlasnik kompanije je Kolin Hart koji je svoju komapniju nazvao po pronalazaču modernih pertli. Ideju za zlatne i srebrne pertle dobio je dok je radio u Kolumbiji.

- Ušao sam u zgradu u kojoj je jedna porodica pravila predivne narukvice koje su ukrašavali nitima zlata i srebra. Zanimalo me je kako uspeju da budu tako tanke i napravio sam pertle. Izgledale su odlično - rekao je Hart, koji je do sada prodao jedan par.

Za izradu samo jednog para ekskluzivnih pertli potrebno je 120 sati rada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik