Do kuće u BiH za 11 tisuća KM

Jan 25 2019

Zima je. Bezbrižni ste, pobjegli ste od gradske vreve i zaputili se u planinu, u tišinu. Uz omiljenu k...

Iako je putnika više za petinu, tek svaki ...

Jan 25 2019

Željeznički putnički promet u BiH polako se budi. Za razdoblje siječanj – rujan 2018. godine željeznic...

Bil Gejts: Najbolje što sam uradio - 10 mi...

Jan 24 2019

Ulaganje u zdravstvene organizacije u cilju povećanja pristupa vakcinama je profitabilno, rekao je mi...

Sve spremno za gradnju jeftinih stanova u ...

Jan 24 2019

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana ...

Udovice iz više brakova mogu da biraju pen...

Jan 24 2019

Višestruka udovica M. J. iz Beograda nasleđivala je penzije svih svojih pokojnih muževa. U sva četiri ...

Skoro 90 odsto reklamacija kupaca odbijeno...

Jan 24 2019

Prema podacima Udruženja potrošača Efektiva trgovci ne prihvataju više od 90 odsto opravdanih reklamac...

Moguće ukidanje uredbe o obaveznoj proizvo...

Jan 24 2019

Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić je izjavio danas da se ozbiljno razmišlja o tome ...

Slovenci “otimaju” još 5.000 radnika

Jan 24 2019

Mnogi privrednici u Srpskoj i BiH, zbog masovnog odliva stanovništva suočeni su sa nedostatkom radne s...

U RS-u plaća građevinara i radnika u trgov...

Jan 24 2019

Prosječna plaća u decembru u Republici Srpskoj od 891 KM pokrivala je potrošačku korpu za četvoročlanu...

10 manje poznatih činjenica o nekadašnjem ...

Jan 24 2019

O nekadašnjem ponosu domaće automobilske industrije znamo praktično sve. Ipak, postoje neki zanimljivi...

Prijavite se na Vaš nalog

Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik