Bil Gejts: Najbolje što sam uradio - 10 mi...

Jan 24 2019

Ulaganje u zdravstvene organizacije u cilju povećanja pristupa vakcinama je profitabilno, rekao je mi...

Sve spremno za gradnju jeftinih stanova u ...

Jan 24 2019

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana ...

Udovice iz više brakova mogu da biraju pen...

Jan 24 2019

Višestruka udovica M. J. iz Beograda nasleđivala je penzije svih svojih pokojnih muževa. U sva četiri ...

Skoro 90 odsto reklamacija kupaca odbijeno...

Jan 24 2019

Prema podacima Udruženja potrošača Efektiva trgovci ne prihvataju više od 90 odsto opravdanih reklamac...

Moguće ukidanje uredbe o obaveznoj proizvo...

Jan 24 2019

Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić je izjavio danas da se ozbiljno razmišlja o tome ...

Slovenci “otimaju” još 5.000 radnika

Jan 24 2019

Mnogi privrednici u Srpskoj i BiH, zbog masovnog odliva stanovništva suočeni su sa nedostatkom radne s...

U RS-u plaća građevinara i radnika u trgov...

Jan 24 2019

Prosječna plaća u decembru u Republici Srpskoj od 891 KM pokrivala je potrošačku korpu za četvoročlanu...

10 manje poznatih činjenica o nekadašnjem ...

Jan 24 2019

O nekadašnjem ponosu domaće automobilske industrije znamo praktično sve. Ipak, postoje neki zanimljivi...

BiH za EU kasni 60 godina

Jan 24 2019

Ako bi domaća ekonomija nastavila da raste po stopi od tri odsto, građanima BiH bi trebalo više od 60 ...

Stalno zaposlenje za osam profesionalnih v...

Jan 24 2019

Stalno zaposlenje za osam profesionalnih vozačaOsmoro polaznika Edukativnog centra Privredne komore Re...

Prijavite se na Vaš nalog

Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik