Nekad sam gajio i po 20 tovljenika, a sada sam ostavio samo pet, za sopstvene potrebe. Ne isplati mi s...
Putovanje koje se pamti do kraja života je - krstarenje. Takođe, oni koji jednom krstare, uvek se vrat...
Kreditna aktivnost preduzeća, preduzetnika i građana u Srbiji na kraju jula povećana je 0,6 odsto u od...
Honda je na međunarodnom auto-salonu u Indoneziji izložila prototip modela BR-V koji kombinuje osobine...
Nemačka je za naše građane i dalje obećana zemlja, u potrazi za boljim poslom su većinom zaposleni i t...
Zlatibor je ovog leta najposećenija planina u Srbiji a broj turista u julu ove godine bio je 16 odsto ...
Srbija, Makedonija, Grčka i Mađarska mogu da potpišu memorandum o izgradnji gasovoda od Turske do Aust...
Svaki trgovinski lanac ima svoj spisak banaka čije čekove prima na odloženo plaćanje. Na njemu su ugla...
Korejski proizvođač najavljuje novu generaciju svoje kompaktne limuzine koja bi u prodajne salone treb...
Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) oglasila je na svom sajtu slobodna radna mesta u Nemačkoj za ...