Suša prazni obore

Aug 20 2015

Nekad sam gajio i po 20 tovljenika, a sada sam ostavio samo pet, za sopstvene potrebe. Ne isplati mi s...

Putovanje kruzerom se pamti celog života

Aug 20 2015

Putovanje koje se pamti do kraja života je - krstarenje. Takođe, oni koji jednom krstare, uvek se vrat...

Udruženje banaka: Privreda još kasni sa ot...

Aug 20 2015

Kreditna aktivnost preduzeća, preduzetnika i građana u Srbiji na kraju jula povećana je 0,6 odsto u od...

Honda predstavila novi SUV sa 7 sedišta

Aug 20 2015

Honda je na međunarodnom auto-salonu u Indoneziji izložila prototip modela BR-V koji kombinuje osobine...

Srbima je Nemačka i dalje obećana zemlja

Aug 20 2015

Nemačka je za naše građane i dalje obećana zemlja, u potrazi za boljim poslom su većinom zaposleni i t...

Kraljevske godine zlatiborskog turizma

Aug 19 2015

Zlatibor je ovog leta najposećenija planina u Srbiji a broj turista u julu ove godine bio je 16 odsto ...

Gasovod "Tesla", nastavak "Turskog toka" n...

Aug 19 2015

Srbija, Makedonija, Grčka i Mađarska mogu da potpišu memorandum o izgradnji gasovoda od Turske do Aust...

Nije svaki ček za poček

Aug 19 2015

Svaki trgovinski lanac ima svoj spisak banaka čije čekove prima na odloženo plaćanje. Na njemu su ugla...

Hyundai objavio prvi crtež nove Elantre

Aug 19 2015

Korejski proizvođač najavljuje novu generaciju svoje kompaktne limuzine koja bi u prodajne salone treb...

Nemci traže naše medicinare, plata 2.000 evra

Aug 19 2015

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) oglasila je na svom sajtu slobodna radna mesta u Nemačkoj za ...

Prijavite se na Vaš nalog

Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik