Produktna berza: Kukuruz u fokusu trgovanja

Dec 18 2011

Na “Produktnoj berzi” u Novom Sadu u period od 12. do 16. decembra 2011. godine, zabeležen je pad prom...

Henkel Dečiji sapun - “Moj izbor”

Dec 18 2011

Kompanija Henkel i ove godine dobila je nagradu “Moj izbor” za Dečiji sapun, koju organizuju Udruženje...

Poskupeljenje IT opreme

Dec 18 2011

Početak primene jedinstvene tarife na IT opremu, koja proističe iz Uredbe vezane za Zakon o autorskom ...

Produžen rok zа prijаvu preduzetnicа zа me...

Dec 18 2011

Rok zа prijаvu preduzetnicа zа mentoring produžen je do 25. jаnuаrа 2012. godine. Nаcionаlnа аgencijа ...

Grčka i dalje tražena

Dec 18 2011

U Grčkoj živi nešto više od 11 miliona stanovnika. Svake godine pridruži im se armija turista. Ove ih ...

Dijaspora siguran izvor prihoda

Dec 18 2011

Doznake iz inostranstva su i u ekonomski najturbulentnijim vremenima, najstabilniji priliv novca u zem...

Kako zaraditi u vreme krize

Dec 18 2011

Pre krize, trgovina i promet nekretnina i kupovina akcija na berzi bili su unosni poslovi, a sada goto...

Dotok Dunava dvostruko manji u poređenju s...

Dec 18 2011

Elektroprivreda Srbije saopštila je danas da je u toku 2011. zabeležen minimalan prosečni dotok Dunava...

Zemlja u kojoj sto zadruga godišnje "umre"

Dec 18 2011

Srbiji u proseku godišnje nestane 100 zadruga, zbog nepostojanje adekvatnog pravnog, institucionalnog ...

REV će graditi elektrane na Limu

Dec 18 2011

Najveća privatna investicija u hidroenergetici Srbije, gradnja dve hidroelektrane na Limu kod Brodarev...

Prijavite se na Vaš nalog

Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik