Saradnja sa Svetskom bankom na projektima u Srbiji

Bez autora
Jul 17 2017

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa direktorom Svetske banke za zapadni Balkan, Evropu i centralnu Aziju Lindom van Gelder o projektima ove banke u našoj zemlji.U saopštenju Ministarstva spoljnih poslova navodi se da je u razgovoru akcenat stavljen na projekat koji se zasniva na implementaciji prioriteta Vlade Srbije. Takođe, posebna pažnja posvećena je i aktivnostima u sklopu prve ministarske grupe u okviru projekta – povezivanje Srbije sa Evropom i svetom, čiji je Ivica Dačić član.

Saradnja sa Svetskom bankom na projektima u SrbijiPrvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa direktorom Svetske banke za zapadni Balkan, Evropu i centralnu Aziju Lindom van Gelder o projektima ove banke u našoj zemlji.

U saopštenju Ministarstva spoljnih poslova navodi se da je u razgovoru akcenat stavljen na projekat koji se zasniva na implementaciji prioriteta Vlade Srbije.

Takođe, posebna pažnja posvećena je i aktivnostima u sklopu prve ministarske grupe u okviru projekta – povezivanje Srbije sa Evropom i svetom, čiji je Ivica Dačić član. 

Uz to, razmotrena su pitanja reforme javnog sektora, regionalnih integracija i procesa pristupanja EU i modaliteta saradnje koje u tim sferama može da ponudi Svetska banka, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik