Presedan: Ibej tužio Amazon

Bez autora
Oct 18 2018

Svetska aukcijska platforma na internetu Ibej tužila je najveću internet-trgovinu Amazon zbog, kako je navedeno, pokušaja preotimanja najboljih prodavaca.U kompaniji Ibej naveli su da Amazonovi nezakoniti napori izgleda da predstavljaju deo šireg obrasca agresivnog, beskrupuloznog ponašanja, preneo je Blumberg. Tužba je podneta u sudu u Santa Klari, u Kaliforniji. Ibej tvrdi da Amazon nezakonitim i problematičnim metodama nastoji da podstakne Ibejeve prodavce da se prebace na Amazonovu platformu.

Presedan: Ibej tužio AmazonSvetska aukcijska platforma na internetu Ibej tužila je najveću internet-trgovinu Amazon zbog, kako je navedeno, pokušaja preotimanja najboljih prodavaca. 

U kompaniji Ibej naveli su da Amazonovi nezakoniti napori "izgleda da predstavljaju deo šireg obrasca agresivnog, beskrupuloznog ponašanja", preneo je Blumberg.

Tužba je podneta u sudu u Santa Klari, u Kaliforniji.

Ibej tvrdi da Amazon nezakonitim i problematičnim metodama nastoji da podstakne Ibejeve prodavce da se prebace na Amazonovu platformu.

Portparol Amazona nije želeo da komentariše navode optužnice, a ranije je kompanija saopštila da se ispituju optužbe Ibeja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik