No sleep za konkurenciju! Koka Kola lansira bombu, energetsku

Bez autora
Nov 11 2018

Kompanija Koka Kola lansirala je dva energetska proizvoda i sprema se da ih prodaje pod svojim brendom. Taj proizvođač planira da pokrene svoj brend energetskih pića, i tako se vrate u brzo rastući sekotr u kojoj je i njihov partner Monster.Plan je procurio kada su se oglasili direktori Monstera koji su otkrili da je Koka Kola podnela zahtev za rešavanje spora kako bi izbegla razmirice oko toga da li bi najaveljeni proizvod Coca Cola Energy zapravo prekršio sporazum koji dve kompanije imaju od 2015. godine. Sporazumom je predviđeno da Koka Kola prodaje njihove proizvode ali da istovremeno ne sme da prodaje konkurentska energetska pića.

No sleep za konkurenciju! Koka Kola lansira bombu, energetskuKompanija Koka Kola lansirala je dva energetska proizvoda i sprema se da ih prodaje pod svojim brendom.  Taj proizvođač planira da pokrene svoj brend energetskih pića, i tako se vrate u brzo rastući sekotr u kojoj je i njihov partner Monster.

Plan je procurio kada su se oglasili direktori Monstera koji su otkrili da je Koka Kola podnela zahtev za rešavanje spora kako bi izbegla razmirice oko toga da li bi najaveljeni proizvod Coca Cola Energy zapravo prekršio sporazum koji dve kompanije imaju od 2015. godine.

Sporazumom je predviđeno da Koka Kola prodaje njihove proizvode ali da istovremeno ne sme da prodaje konkurentska energetska pića (koja nisu specifično Koka Kolina).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik