Počela naplata putarine na autoputu „Miloš Veliki”

Bez autora
Sep 01 2019

Na novom autoputu „Miloš Veliki” jutros je počela naplata putarine, koja za putnička vozila na celoj deonici od Obrenovca do Preljine košta 420 dinara.Naplata se vrši u zatvorenom sistemu na pet naplatnih stanica – Ub, Lajkovac, Ljig, Takovo i Preljina, saopštili su „Puteva Srbije”. Od Obrenovca do Uba putarina je 110 dinara, do Lajkovca 160, do Ljiga 240, a od Obrenovca do Takova 350 dinara. Autoput „Miloš Veliki” od Obrenovca do Ljiga pušten je u saobraćaj 18. avgusta i nastavlja se na ranije urađenu deonicu od Ljiga do Preljine.

Počela naplata putarine na autoputu „Miloš Veliki”Na novom autoputu „Miloš Veliki” jutros je počela naplata putarine, koja za putnička vozila na celoj deonici od Obrenovca do Preljine košta 420 dinara.

Naplata se vrši u zatvorenom sistemu na pet naplatnih stanica – Ub, Lajkovac, Ljig, Takovo i Preljina, saopštili su „Puteva Srbije”.

Od Obrenovca do Uba putarina je 110 dinara, do Lajkovca 160, do Ljiga 240, a od Obrenovca do Takova 350 dinara, javlja Tanjug.

Autoput „Miloš Veliki” od Obrenovca do Ljiga pušten je u saobraćaj 18. avgusta i nastavlja se na ranije urađenu deonicu od Ljiga do Preljine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik