Država traži ponude za kupovinu do 60 stanova za izbeglice u Novom Sadu

Bez autora
Oct 29 2019

Republika Srbija spremna je da kupi do 60 stanova na teritoriji Grada Novog Sada za potrebe Komesarijata za izbeglice i migracije, koji će biti namenjeni rešavanja stambenih potreba izbeglica, navodi se u javnom pozivu koji je objavila Republička direkcija za imovinu.Kupoprodajna cena stana-nepokretnosti ne može biti iznad tržišne vrednosti, a u svakom slučaju ne može biti veća od 910 evra bez PDV-a po kvadratnom metru. Direkcija traži da za državu kupi do 26 stanova čija je površina između 40 i 49 kvadratnih metara, do 21 stan čija je površina 50-59 m2 i najviše 13 stanova površine do 39 m2.

Država traži ponude za kupovinu do 60 stanova za izbeglice u Novom SaduRepublika Srbija spremna je da kupi do 60 stanova na teritoriji Grada Novog Sada za potrebe Komesarijata za izbeglice i migracije, koji će biti namenjeni rešavanja stambenih potreba izbeglica, navodi se u javnom pozivu koji je objavila Republička direkcija za imovinu.

Kupoprodajna cena stana-nepokretnosti ne može biti iznad tržišne vrednosti, a u svakom slučaju ne može biti veća od 910 evra bez PDV-a po kvadratnom metru.

Direkcija traži da za državu kupi do 26 stanova čija je površina između 40 i 49 kvadratnih metara, do 21 stan čija je površina 50-59 m2 i najviše 13 stanova površine do 39 m2.

Stanove na prodaju državi mogu ponuditi bilo fizička bilo pravna lica, a ponude se mogu dostaviti tokom sledećih godinu dana do 29. oktobra 2020. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik