Besplatan trening za razvoj biznis plana

Bez autora
Oct 27 2014

U okviru programa Biznis mladih Srbije raspisan je novi poziv za mlade – da se prijave za napredni petodnevni trening na kojem će se uz podršku biznis ekperata baviti temeljnim razvijanjem svoje biznis ideje i biznis plana.Konkurs je namenjen mladima sa teritorije Republike Srbije, uzrasta od 18 do 35 godina, a mladi mogu da konkurišu sa svojom poslovnom idejom, slanjem prijavnog formulara koji se preuzima na BMS sajtu.

Besplatan trening za razvoj biznis planaU okviru programa Biznis mladih Srbije raspisan je novi poziv za mlade – da se prijave za napredni petodnevni trening na kojem će se uz podršku biznis ekperata baviti temeljnim razvijanjem svoje biznis ideje i biznis plana.

Konkurs je namenjen mladima sa teritorije Republike Srbije, uzrasta od 18 do 35 godina, a mladi mogu da konkurišu sa svojom poslovnom idejom, slanjem prijavnog formulara koji se preuzima na BMS sajtu.

Konkurs je otvoren do 5. novembra, a trening će biti organizovan u Novom Sadu krajem novembra.

Nakon online kursa preduzetništva na kome je oko 500 mladih polaznika iz cele Srbije imalo priliku da na osnovnom nivou razradi svoju poslovnu ideju, napredni trening je namenjen onima sa najboljim idejama, za koje komisija proceni da imaju najvise potencijala da se razviiju u uspešan biznis. Selekciju pristiglih prijava obaviće komisija sastavljena od predstavnika partnera BMS programa, a zbog ograničenih resursa programa, na trening će biti pozvano samo 20 učesnika.

Nakon treninga polaznicima će biti dodeljeni besplatni konsultanti za pisanje biznis planova, a u martu 2015. godine svi zainteresovani polaznici će moći da konkurišu za „Superstep“ kredite Erste Banke koji su namenjeni mladima za pokretanje posla i izdaju se pod povoljnim uslovima.

Program Biznis mladih Srbije sprovodi Smart kolektiv u partnerstvu sa Erste Bankom i Centrom za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje, uz podršku Uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada.

Od oktobra 2012. godine program je deo prestižne međunarodne mreže The Prince’s Youth Business International kojom predsedava Princ od Velsa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik