Vlada usvojila finansijske zakone

Bez autora
Jan 27 2015

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o stečaju i likvidaciji banaka i društava za osiguranje, čiji je cilj uspostavljanje stabilnog, održivog i funkcionalnog bankarskog sistema Srbije, kao i novog sistema nadležnosti i odgovornosti ključnih institucija u zemlji.Predloženim rešenjem preciziraju se postupci za rešavanje problema u bankarskom sistemu. Vlada je usvojila i Predlog zakona o depozitu i Predlog zakona o Agenciji za osiguranje depozita, kojima će se podići stepen efikasnosti osiguranja depozita i ojačati finansijska stabilnost i zaštita deponenata.

Vlada usvojila finansijske zakoneVlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o stečaju i likvidaciji banaka i društava za osiguranje, čiji je cilj uspostavljanje stabilnog, održivog i funkcionalnog bankarskog sistema Srbije, kao i novog sistema nadležnosti i odgovornosti ključnih institucija u zemlji.

Predloženim rešenjem preciziraju se postupci za rešavanje problema u bankarskom sistemu.

Vlada je usvojila i Predlog zakona o depozitu i Predlog zakona o Agenciji za osiguranje depozita, kojima će se podići stepen efikasnosti osiguranja depozita i ojačati finansijska stabilnost i zaštita deponenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik