Otvoren 37. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova

Bez autora
Feb 25 2015

Ministar privrede Željko Sertić otvorio je danas 37. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, na kome će se predstaviti više od 70 izlagača iz zemlje i sveta sa oko 80 plovila.Drago mi je da postoji tržišni potencijal za ovaj sajam, jer to znači da imamo i preduzetnike kojima, kada plate svoje obaveze prema državi, ostajU sredstava da mogu da investiraju u svoja zadovoljstva ili da kroz ovakav način realizuju neke svoje poslovne aktivnosti, rekao je Sertić.

Otvoren 37. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolovaMinistar privrede Željko Sertić otvorio je danas 37. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, na kome će se predstaviti više od 70 izlagača iz zemlje i sveta sa oko 80 plovila.

Drago mi je da postoji tržišni potencijal za ovaj sajam, jer to znači da imamo i preduzetnike kojima, kada plate svoje obaveze prema državi, ostajU sredstava da mogu da investiraju u svoja zadovoljstva ili da kroz ovakav način realizuju neke svoje poslovne aktivnosti, rekao je Sertić.

Ministar privrede je istakao da sajam ne treba samo da promoviše naše firme koje učestvuju u poslovima vezanim za nautiku i srodne delatnosti, već treba da podstakne sve one koji imaju određene aktivnosti u proizvodnji svih ovih stvari, a to su pre svega kompanije koje održavaju plovila, proizvođači oružja i druge sportske opreme.

Sajam se održava na Beogradskom sajmu pod sloganom „Isplovi, zabaci ulovi" i trajaće do 1. marta u halama 5 i 11.

Za vreme trajana sajma posetioci će moći da vide plovila svih vrsta domaćih i stranih proizvođača, brodske i van brodske motore, opremu za sportove na vodi, nautički turizam, kao i ribolovačku opremu, lovačko oružje i opremu, kamp i autdor opremu za marine, garderobu, nautičku literaturu, ali i da prisustvuju izložbama, stručnim predavanjima i radionicama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik