Na korejskoj trpezi rusko meso

Bez autora
May 24 2015

Rusija i Severna Koreja parafirale su veterinarske sertifikate za izvoz iz Rusije jagnjetine, kozetine, govedine, konzervisanog mesa i kobasica. Dve strane su takođe odobrile sertifikate za izvoz iz Rusije u Severnu Koreju stočne hrane prilagođene za uzgoj konja i svinja, živine i jaja za leženje, saopštila je ruska Federalna služba za veterinarski i fitosanitarni nadzor, a preneo Tas.Pored toga, Severna Koreja i Ruska Federacija su parafirale dokumenta za isporuku ruskog meda, mlečnih proizvoda, gotovih proizvoda od ribe, školjki i rakova i jaja u prahu...

Rusija i Severna Koreja parafirale su veterinarske sertifikate za izvoz iz Rusije jagnjetine, kozetine, govedine, konzervisanog mesa i kobasica.

Dve strane su takođe odobrile sertifikate za izvoz iz Rusije u Severnu Koreju stočne hrane prilagođene za uzgoj konja i svinja, živine i jaja za leženje, saopštila je ruska Federalna služba za veterinarski i fitosanitarni nadzor, a preneo Tas.

Pored toga, Severna Koreja i Ruska Federacija su parafirale dokumenta za isporuku ruskog meda, mlečnih proizvoda, gotovih proizvoda od ribe, školjki i rakova i jaja u prahu.

Od proizvoda za koje su odobreni sertifikati, Rusija je u Severnu Koreju izvozila neznatnu količinu kobasica, konzervisanog mesa, živih konja i mlečnih proizvoda, proizilazi iz podataka Federalne carinske službe.

Pri tome, ruski izvoz tih stavki u Severnu Koreju smanjen je 2014. godine oko 58 odsto, u odnosu na 2013, na 68.000 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik