Elektrokrajina: Ističe rok za potpisivanje ugovora za struju

Bez autora
Jun 21 2015

"Elektrokrajina" Banjaluka apelovala je na potrošače koji nisu potpisali ugovor o snabdijevanju da to učine do 30. juna ove godine kada ističe rok za ispunjenje ove zakonske obaveze.Potpisivanje ugovora o snabdijevanju je obaveza za sve krajnje kupce električne energije propisana Zakonom o električnoj energiji i opštim uslovima za isporuku i snabdijevanje strujom, istakli su u "Elektrokrajini".

Elektrokrajina: Ističe rok za potpisivanje ugovora za struju"Elektrokrajina" Banjaluka apelovala je na potrošače koji nisu potpisali ugovor o snabdijevanju da to učine do 30. juna ove godine kada ističe rok za ispunjenje ove zakonske obaveze.

- Potpisivanje ugovora o snabdijevanju je obaveza za sve krajnje kupce električne energije propisana Zakonom o električnoj energiji i opštim uslovima za isporuku i snabdijevanje strujom - istakli su u "Elektrokrajini".

Ugovore o snabdijevanju potpisalo je 60 odsto kupaca sa distributivnog područja "Elektrokrajine" koje pokriva 21 lokalnu zajednicu.

- Sklapanje ugovora je besplatno i on ne ograničava kupca u pravu njegove odluke o promjeni snabdjevača. Poslije isteka roka za sklapanje ugovora "Elektrokrajina" ima pravo da kupcima koji nisu ispunili svoju zakonsku obavezu obustavi isporuku struje - istakli su u "Elektrokrajini" i dodali da potrošači mogu potpisati ugovor u prostorijama lokalnih elektrodistribucija i u sjedištu "Elektrokrajine" u Banjaluci.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik