Građani mogu da zarade na berzi

Bez autora
Aug 25 2015

Građani Srbije su pomalo i zaboravili na besplatne akcije koje su dobili prodajom državnih preduzeća. Oni koji nisu i koji se se osmelili da sa njima trguju na berzi mogli su dobro i da zarade. Od početka godine zarada na akcijama Aerodroma Nikola Tesla skočila je za čak 30% i taj trend se nastavlja.Većina građana Srbije je odmah prodala akcije NIS-a, Telekoma i Aerodroma Nikola Tesla jer nisu verovali u berzansko trgovanje. Oni malo smeliji i uporniji ove godine mogli su dobro da zarade trgovinom akcijama aerodroma Nikola Tesla, kažu na Beogradskoj berzi.

Građani Srbije su pomalo i zaboravili na besplatne akcije koje su dobili prodajom državnih preduzeća. Oni koji nisu i koji se se osmelili da sa njima trguju na berzi mogli su dobro i da zarade.

Od početka godine zarada na akcijama Aerodroma Nikola Tesla skočila je za čak 30% i taj trend se nastavlja.

Većina građana Srbije je odmah prodala akcije NIS-a, Telekoma i Aerodroma Nikola Tesla jer nisu verovali u berzansko trgovanje.

Oni malo smeliji i uporniji ove godine mogli su dobro da zarade trgovinom akcijama aerodroma Nikola Tesla, kažu na Beogradskoj berzi.

Više od dva miliona građana je prodalo svoje akcije aerodroma Tesla, a vrednost kompanije je porasla na 360 miliona evra i očekuje se dalji rast.

Trenutna vrednost akcije aerodrome Tesla je 1.488 dinara i savet brokera je da ne prodajete te akcije jer im vrednost raste.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik