Počeli radovi na izgradnji mosta u Novom Pazaru

Bez autora
Nov 23 2015

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić položili su danas kamen-temeljac za izgradnju mosta preko reke Raške u Novom Pazaru.Mihajlović je tom prilikom rekla da je u infrastrukturu Raške oblasti ove godine uloženo približno 300 miliona dinara, i najavila da će u naredne dve godine u putnu infrastrukturu u toj oblasti biti investirano više od milijardu dinara.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić položili su danas kamen-temeljac za izgradnju mosta preko reke Raške u Novom Pazaru.

Mihajlović je tom prilikom rekla da je u infrastrukturu Raške oblasti ove godine uloženo približno 300 miliona dinara, i najavila da će u naredne dve godine u putnu infrastrukturu u toj oblasti biti investirano više od milijardu dinara.

Ona je napomenula da se završetak radova, koji danas počinju, očekuje do 1. maja 2016. godine, i objasnila da njihova vrednost iznosi 23,6 miliona dinara.

Ljajić je ocenio da je ova godina bila najbolja u poslednjih nekoliko decenija što se tiče ulaganja u infrastrukturu Novog Pazara.

Nikada se nije više gradilo, i to zahvaljujući Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Naša politika je da stvaramo i gradimo jer su nam potrebni novi mostovi i putevi, poručio je on.

Prema njegovim rečima, radove na gradnji mosta finansira Republika Srbija, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture preko JP "Putevi Srbije".

Mihajlović i Ljajić su danas razgovarali i sa građanima, a posetili su i Sanelu Hasić, jednu od najuspešnijih poslovnih žena u Novom Pazaru kao primer ženskog preduzetništva i zapošljavanja žena u ovom gradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik