7 srpskih kompanija na "Hannover Messe-u"

Bez autora
Apr 25 2016

Na nacionalnom štandu Srbije predstaviće se kompanije: Berko, Ewes Europe East, FPM Agromehanika, Metalopromet, Metalurg, Slovo, Termometal.Srpske firme biće u mogućnosti da predstave svoje kapacitete i učestvuju u interdisciplinarnoj razmeni znanja i iskustva, jer nijedan drugi sajam ne prikazuje sve elemente u industrijskom lancu vrednosti na tako sveobuhvatan i detaljan način kao „Hannover Messe“.

Srpske kompanije na sajmu tehnike „Hannover Messe“Na nacionalnom štandu Srbije predstaviće se kompanije: Berko, Ewes Europe East, FPM Agromehanika, Metalopromet, Metalurg, Slovo, Termometal.

Srpske firme biće u mogućnosti da predstave svoje kapacitete i učestvuju u interdisciplinarnoj razmeni znanja i iskustva, jer nijedan drugi sajam ne prikazuje sve elemente u industrijskom lancu vrednosti na tako sveobuhvatan i detaljan način kao „Hannover Messe“.

Sajam se održava više od 60 godina u sajamskom prostoru „Hannover Messe“ i predstavlja vodeći tehnološki sajam na tržištu Evrope pod čijim kupolama će u 2016. godini biti sedam međunarodnih stručnih sajmova.

Sjedinjene Američke Države su zemlja partner ovogodišnje sajamske manifestacije.

U 2015. godini na sajmu je učestvovalo više od 6.500 izlagača iz 70 zemalja, a sajam je posetilo više od 220.000 posetilaca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik