Stiže račun za porez na nepokretnosti

Bez autora
Apr 26 2016

Poreska uprava RS počela je dostavljanje računa za porez na nepokretnosti za 2016. godinu na prijavljene adrese vlasnika nepokretne imovine u Srpskoj.U Poreskoj upravi su istakli da obveznici koji ne prime poreski račun putem pošte mogu da ga podignu na šalterima te institucije. S obzirom na to da sve opštine još nisu dostavile neophodne podatke za izdavanje poreskih računa za 2016. godinu, za štampanje su prvo pripremljeni poreski računi za opštine koje su na vrijeme dostavile sve potrebne podatke.

Stiže račun za porez na nepokretnostiPoreska uprava RS počela je dostavljanje računa za porez na nepokretnosti za 2016. godinu na prijavljene adrese vlasnika nepokretne imovine u Srpskoj.

U Poreskoj upravi su istakli da obveznici koji ne prime poreski račun putem pošte mogu da ga podignu na šalterima te institucije.

- S obzirom na to da sve opštine još nisu dostavile neophodne podatke za izdavanje poreskih računa za 2016. godinu, za štampanje su prvo pripremljeni poreski računi za opštine koje su na vrijeme dostavile sve potrebne podatke - ističu u Poreskoj upravi.

Prva rata poreza treba da bude uplaćena do 30. juna, a ona ne može biti manja od polovine iznosa sa poreskog računa, dok druga rata do kompletnog iznosa treba da bude uplaćena najkasnije do 30. septembra 2016. godine.

Poreska uprava je apelovala na obveznike koji nisu izmirili obaveze za tri prethodne godine da bez odgađanja uplate dug upozorivši da će u suprotnom protiv njih biti preduzete mjere prinudne naplate.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik