Konkurs za preduzetnike u Subotici

Bez autora
May 03 2016

Ova godina proglašena je godinom preduzetništva. U toku je prvi javni poziv za "start up" pakete podrške, kako bi se preduzetnici osnažili i odvažili da započnu posao.Podrška je namenjena prvenstveno kategorijama koje se teže zapošljavaju – ženama, mladima, licima starijim od 45 godina koja su proglašena tehnološkim viškom i osobama bez kvalifikacija, kao i onima sa devastiranih područja.

Konkurs za preduzetnike u SuboticiOva godina proglašena je godinom preduzetništva. U toku je prvi javni poziv za "start up" pakete podrške, kako bi se preduzetnici osnažili i odvažili da započnu posao.

Podrška je namenjena prvenstveno kategorijama koje se teže zapošljavaju – ženama, mladima, licima starijim od 45 godina koja su proglašena tehnološkim viškom i osobama bez kvalifikacija, kao i onima sa devastiranih područja.

Razvojna agencija Srbije je u saradnji Regionalnom razvojnom agencijom Panonreg raspisala konkurs za podršku preduzetnicima u vidu dodela paketa podrške koji obuhvata obuke, bespovratna sredstva i mentorsko praćenje.

Korisnici mogu dobiti maksimalno 50 odsto potrebnih sredstava, u iznosu od 300 hiljada dinara do milion dinara.

Konkurs će biti otvoren do 20. maja, a detaljnije informacije mogu se dobiti u Regionalnoj razvojnoj agenciji Panonreg na Otvorenom univerzitetu u Subotici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik