Besplatna edukacija malih i srednjih preduzeća iz oblasti trgovine

Bez autora
Dec 02 2016

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizuje besplatnu edukaciju malih i srednjih preduzeća iz oblasti trgovine koja će se održati u petak, 2. i subotu, 3. decembra 2016. godine u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Beogradu (Kamenička 6, Beograd).U razvijenim tržišnim ekonomijama, a sve više i u Srbiji, pokazuje se zaostajanje malih i srednjih preduzeća u odnosu na veća trgovinska preduzeća na tržištu.

Besplatna edukacija malih i srednjih preduzeća iz oblasti trgovineMinistarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizuje besplatnu edukaciju malih i srednjih preduzeća iz oblasti trgovine koja će se održati u petak, 2. i subotu, 3. decembra 2016. godine u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Beogradu (Kamenička 6, Beograd).

U razvijenim tržišnim ekonomijama, a sve više i u Srbiji, pokazuje se zaostajanje malih i srednjih preduzeća u odnosu na veća trgovinska preduzeća na tržištu. Sve dinamičnije promene, kako u sektoru trgovine, tako i u poslovanju uopšte, nameću potrebu konstantnog usavršavanja zaposlenih kako bi se preduzeće što bolje pozicioniralo na tržištu.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija tradiocionalno organizuje edukacije za unapređenje znanja iz ključnih oblasti trgovinskog poslovanja u cilju razvoja sektora malih i srednjih preduzeća (MSP) u trgovini.

Osnovne teme koje će biti obrađene na edukaciji su: Uticaj promena na novu poziciju trgovine u privredi; Menadžment prodaje u malim i srednjim trgovinskim preduzećima; Prodaja i prodajni proces u malim i srednjim trgovinskim preduzećima; Kupac kao središte poslovnih napora malih i srednjih trgovinskih preduzeća i Izgradnja brenda malih i srednjih trgovinskih preduzeća.

Predavanja će održati profesori Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu: prof. dr. Stipe Lovreta, prof. dr Goran Petković, prof. dr Saša Veljković, prof.dr Zoran Bogetić i dr Dragan Stojković.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik