Kopaonik biznis forum

Bez autora
Mar 07 2017

Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, organizuju XXIV Kopaonik biznis forum. Ovogodišnji forum biće održan od 7. do 9. marta 2017. u Kongresnom centru hotela Grand na Kopaoniku.Ove godine očekuje se preko 1.000 učesnika, uvaženih profesora, državnih zvaničnika, članova diplomatskog kora, poslovnih ljudi, domaćih i stranih investitora, predstavnike međunarodnih finansijskih organizacija.

Kopaonik biznis forumSavez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, organizuju XXIV Kopaonik biznis forum. Ovogodišnji forum biće održan od 7. do 9. marta 2017. u Kongresnom centru hotela Grand na Kopaoniku.

Ove godine očekuje se preko 1.000 učesnika, uvaženih profesora, državnih zvaničnika, članova diplomatskog kora, poslovnih ljudi, domaćih i stranih investitora, predstavnike međunarodnih finansijskih organizacija. Poslednjih osam godina koncepcijski pokrovitelj foruma je Predsednik Vlade Republike Srbije.

Centralna tema Foruma je !Program reformi za Srbiju: šta se može naučiti iz prošlosti i rešenja za budućnost!.
Program foruma, njegova struktura i lista učesnika objavljena je na sajtu Saveza ekonomista Srbije. Prijava učesnika je počela 9. januara 2017. godine.

Organizatori Kopaonik biznis foruma, žele da održavaju i negujeju saradnju između relevantnih učesnika i na taj način ponude  interaktivnu platformu u sklopu koje postoji dijalog, rasprava, razmena mišljenja i širenje stručnih znanja. Forum teži da bude istinski praznik za ekonomiste, sajam ideja,  kao i svojevrsni godišnji reality check za kreatore ekonomskih politika. Na kraju Foruma, biće prezentovan dokument “Kopaonik konsenzus”, koji će sublimirati najvažnije zaključke trodnevnog rada i koji će biti upućen Vladi Republike Srbije i Narodnoj banci Srbije. To će biti doprinos organizatora kreiranju izvodljivih i efikasnih politika u želji da nastavak ekonomske tranzicije Srbije bude brži i kvalitetniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik