49. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije

Bez autora
Nov 14 2011

Na 49. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije koji počinje u ponedeljak, 14. novembra više od 500 izlagača predstaviće nove proizvode. Osim nameštaja velikih proizvođača iz dvadesetak zemalja EU, posetioci će imati priliku da vide i kupe nameštaj poznatih domaćih marki Lagado, Dalas, Eurosalon, Jela, Matis i drugih.Sajam nameštaja je svake godine jedna od najposećenijih manifestacija na Beogradskom sajmu, a ove godine će biti oko 80 posto domaćih proizvođača. Upravo su na domaći nameštaj ove godine organizatori i stavili akcenat, a najavljuju se i popusti za posetioce, koji će i ove kao i ranijih godina, biti i do 40 posto.

49. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracijeNa 49. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije koji počinje u ponedeljak, 14. novembra više od 500 izlagača predstaviće nove proizvode.

Osim nameštaja velikih proizvođača iz dvadesetak zemalja EU, posetioci će imati priliku da vide i kupe nameštaj poznatih domaćih marki Lagado, Dalas, Eurosalon, Jela, Matis i drugih.

Sajam nameštaja je svake godine jedna od najposećenijih manifestacija na Beogradskom sajmu, a ove godine će biti oko 80 posto domaćih proizvođača. Upravo su na domaći nameštaj ove godine organizatori i stavili akcenat, a najavljuju se i popusti za posetioce, koji će i ove kao i ranijih godina, biti i do 40 posto.

Ono što je novina u odnosu na prošlu godinu jesu nacionalne izložbe Rumunije i Bugarske. Ove dve zemlje će, zahvaljujući svojim vladama, predstaviti najbolje što imaju, a Beogradski sajam su izabrali zbog toga što je vodeći regionalni sajam.

Poseban segment Sajma nameštaja je i izlaganje mašina, alata i opreme za drvnu industriju sa posebnim naglaskom na izlaganje repromaterijala što zajedno čini jednu posebnu celinu i jednu vrstu specijalizovane izložbe u okviru Sajma nameštaja.

Tokom sedam dana sajma biće organizovane i izložbe dizajna, kao i mašina, alata i repromaterijala, dok će gosti moći da se kroz Portrete arhitekata upoznaju sa najboljim srpskim arhitektama u periodu od 1953. do 2010. Na sajmu, koji se ove godine reklamira pod sloganom “Vidim ti nameštaj”, najuspešniji izlagači će i ove godine biti nagrađeni.

49. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije će trajati do 20. novembra 2011. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik