Isporuka 10 "Ikarbusovih" autobusa "Veoliji" krajem aprila

Bez autora
Feb 27 2011

Isporuka 10 preostalih autobusa iz "Ikarbusa" kompaniji "Veolia transport Litas" biće završena u aprilu i time se planirane investicije ove kompanije u transport za ovu godinu završavaju. Otvaćeranjem turističke agencije u Beogradu sledeće nedelje, "Veolia" će biti usmerena i na prodaju turističkih aranžmana. Ugovor sa "Ikarbusom" francuska kompanija "Veolia", koja je većinski vlasnik požarevačkog prevoznika "Veolia Transport Litas", potpisala je u aprilu 2010 o kupovini 22 nova autobusa, od čega još 10 sa euro pet motorom treba da bude isporučeno. Ukoliko bude još prilika za ulaganja u poslovanje tokom 2011 i one će biti razmatrane...

Isporuka 10 Isporuka 10 preostalih autobusa iz "Ikarbusa" kompaniji "Veolia transport Litas" biće završena u aprilu i time se planirane investicije ove kompanije u transport za ovu godinu završavaju, izjavio je danas u Beogradu direktor "Veolia transporta" u Srbiji Klas Gothold.

Gothold je tokom 33. međunarodnog sajma turizma kazao da će otvaranjem turističke agencije u Beogradu sledeće nedelje, "Veolia" biti usmerena i na prodaju turističkih aranžmana.

Ugovor sa "Ikarbusom" francuska kompanija "Veolia", koja je većinski vlasnik požarevačkog prevoznika "Veolia Transport Litas", potpisala je u aprilu 2010 o kupovini 22 nova autobusa, od čega još 10 sa euro pet motorom treba da bude isporučeno.

Gothold je dodao da će, ukoliko bude još prilika za ulaganja u poslovanje tokom 2011, "i one biti razmatrane."

Gothold je istakao da će se "Veolia" u toku ove godine usmeriti na beogradsko tržište.

"Imamo kapacitete i dugogodišnje iskustvo u organizaciji letovanja u Grčkoj, ali i za evropske destinacije", rekao je Gothold.

Prema Gotholdu, "Veolia" ulazi na tržište gde će se suočiti sa konkurencijom, a kompetitivna prednost biće povoljne cene i dobra usluga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik