Merkator sutra otvara pet objekata u Beogradu

Bez autora
Nov 16 2011

Kompanija "Merkator-S" otvoriće sutra u Beogradu pet prodajnih objekata "Roda", nakon potvrde da je ispunila sve zakonske uslove za preuzimanje u zakup objekata Robnih kuća Beograd, u kojima posluju "Familija marketi". Građanima u naseljima Dušanovac (Ustanička 64A), Miljakovac (Vareška 4), Zemun (Glavna 11-15), Novi Beograd (Jurija Gagarina 155), kao i u opštini Stari Grad (Dečanska bb) biće ponuđeni supermarketi, ukupne površine oko 5.500 kvadratnih metara, u kojima će raditi 150 ljudi. "Merkator-S" je najavio da će otvoriti još dva objekata u Beogradu, ali i proširiti mrežu sa novih 20 prodavnica u Vojvodini, centralnoj i južnoj Srbiji, uključujući gradove u kojima nije bio prisutan - Valjevo, Vranje, Pirot, Užice, Bajinu Baštu, Bor i Knjaževac.

Merkator sutra otvara pet objekata u BeograduKompanija "Merkator-S" otvoriće sutra u Beogradu pet prodajnih objekata "Roda", nakon potvrde da je ispunila sve zakonske uslove za preuzimanje u zakup objekata Robnih kuća Beograd, u kojima posluju "Familija marketi".

Građanima u naseljima Dušanovac (Ustanička 64A), Miljakovac (Vareška 4), Zemun (Glavna 11-15), Novi Beograd (Jurija Gagarina 155), kao i u opštini Stari Grad (Dečanska bb) biće ponuđeni supermarketi, ukupne površine oko 5.500 kvadratnih metara, u kojima će raditi 150 ljudi.

"Merkator-S" je najavio da će otvoriti još dva objekata u Beogradu, ali i proširiti mrežu sa novih 20 prodavnica u Vojvodini, centralnoj i južnoj Srbiji, uključujući gradove u kojima nije bio prisutan - Valjevo, Vranje, Pirot, Užice, Bajinu Baštu, Bor i Knjaževac.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik