Rok za podnošenje poreznih prijava sutra u ponoć

Bez autora
Feb 27 2011

Hrvatska pošta izvijestila je da će sutra, 28. veljače, prilagoditi radno vrijeme svojih ureda kako bi građani mogli predati svoje godišnje prijave poreza na dohodak za prošlu godinu. Tako će, nakon što Porezna uprava Ministarstva financija završi s radnim vremenom, građani moći predati svoje prijave u poštanskim uredima većih gradova do 20 sati, dok poštanski ured u Branimirovoj 4 u Zagrebu radi cijelu noć. Građani svoje pošiljke mogu predati cijelu noć i u poštanskim uredima Rupa, Pasjak, Kaštel (Castelvenere), Bregana i Bajakovo. Porezne prijave građani mogu predati u najbližim poštanskim uredima, koji će većinom raditi do 19:30 sati, navodi se u priopćenju. Iz Hrvatske pošte podsjećaju da je najbolje da građani svoje porezne prijave šalju preporučeno i s povratnicom kako bi za pošiljku, radi boljeg uvida, dobili potvrdu o slanju te nakon primitka pošiljke povratnicu sa žigom i potpisom primatelja.

Rok za podnošenje poreznih prijava sutra u ponoćHrvatska pošta izvijestila je da će sutra, 28. veljače, prilagoditi radno vrijeme svojih ureda kako bi građani mogli predati svoje godišnje prijave poreza na dohodak za prošlu godinu.  

"Hrvatska pošta i ove godine izlazi u susret građanima Hrvatske koji tek trebaju predati svoje porezne prijave te prilagođava radno vrijeme svojih ureda u ponedjeljak, 28. veljače", navodi se u priopćenju.

Tako će, nakon što Porezna uprava Ministarstva financija završi s radnim vremenom, građani moći predati svoje prijave u poštanskim uredima većih gradova do 20 sati, dok poštanski ured u Branimirovoj 4 u Zagrebu radi cijelu noć. Građani svoje pošiljke mogu predati cijelu noć i u poštanskim uredima Rupa, Pasjak, Kaštel (Castelvenere), Bregana i Bajakovo. Porezne prijave građani mogu predati u najbližim poštanskim uredima, koji će većinom raditi do 19:30 sati, navodi se u priopćenju.

Iz Hrvatske pošte podsjećaju da je najbolje da građani svoje porezne prijave šalju preporučeno i s povratnicom kako bi za pošiljku, radi boljeg uvida, dobili potvrdu o slanju te nakon primitka pošiljke povratnicu sa žigom i potpisom primatelja. I Ministarstvo financija sredinom ovog tjedna je objavilo da je Porezna uprava produžila rad područnih ureda i pripadajućih ispostava kako bi se građanima olakšalo podnošenje godišnjih prijava poreza na dohodak - ispostave Porezne uprave radit će sutra do 19:00 sati. Krajnji rok za podnošenje prijava poreza na dohodak je ponedjeljak, 28. veljače 2011. u ponoć, pa je to i krajnji rok za predaju prijava poštom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik