Unosni vojni ugovori hrvatskih tvrtki

Bez autora
Feb 27 2011

Hrvatske tvrtke sklopile su unosne poslove na sajmu naoružanja i vojne opreme Idex 2011 koji je održan od 20. do 24. veljače u Abu Dhabiju. Tako je tvrtka Šestan-Busch zaključila četverogodišnji ugovor za opremanje egipatske vojske. Za početak je naručeno 7.000 kaciga, a najavljena im je narudžba od 5.000 kaciga za Južnoafričku Republiku. Tvrtka Kroko International zaključila je ugovor za opremanje kuvajtske specijalne policije i to 40.000 komada odora, 10.000 komada odjeće specijalne namjene i 5.000 pancirnih prsluka. "Đuro Đaković" Specijalna vozila imala su konkretne razgovore s Patrijom vezane za razvoj daljnje suradnje u proizvodnji borbenih oklopnih vozila. Iz HGK napominju kako su tvrtke zadovoljne organizacijom sajma, sklopljenim ugovorima i ostvarenim novim kontaktima.

Unosni vojni ugovori hrvatskih tvrtkiHrvatske tvrtke sklopile su unosne poslove na sajmu naoružanja i vojne opreme Idex 2011 koji je održan od 20. do 24. veljače u Abu Dhabiju, izvijestili su iz Hrvatske gospodarske komore (HGK), organizatora nastupa hrvatskih tvrtki na tom sajmu.

Hrvatska dobiva vojnoindustrijski klaster

Tako je tvrtka Šestan-Busch zaključila četverogodišnji ugovor za opremanje egipatske vojske. Za početak je naručeno 7.000 kaciga, a najavljena im je narudžba od 5.000 kaciga za Južnoafričku Republiku. Tvrtka Kroko International zaključila je ugovor za opremanje kuvajtske specijalne policije i to 40.000 komada odora, 10.000 komada odjeće specijalne namjene i 5.000 pancirnih prsluka.

"Đuro Đaković" Specijalna vozila imala su konkretne razgovore s Patrijom vezane za razvoj daljnje suradnje u proizvodnji borbenih oklopnih vozila. Iz HGK napominju kako su tvrtke zadovoljne organizacijom sajma, sklopljenim ugovorima i ostvarenim novim kontaktima. Na zajedničkom prostoru izlagali su Agencija Alan, DOK-ING, "Đuro Đaković" Specijalna vozila, Kroko International, Šestan-Bush i Inkop obuća.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik