Atlantic Grupa zatražila prijelaz u elitnu kotaciju

Bez autora
Sep 02 2018

Atlantic je prva kompanija koja je odlučila dionice uvrstiti u novu, najvišu kotaciju Zagrebačke burze. U petak je burza zaprimila Atlanticov zahtjev za prijelaz u Vodeće tržište koje traži ispunjavanje i pridržavanje 12 strogih zahtjeva što se tiče razine transparentnosti prema investitorima. Burza će pridržavanje tih zahtjeva provjeravati svakih šest mjeseci, a u slučaju pada na provjeri, kompanija se isključuje. Kako je kazao član Uprave Zagrebačke burze Tomislav Gračan, odluka o prijemu Atlantica u Vodeće tržište bit će donijeta početkom idućeg tjedna.

Atlantic je prva kompanija koja je odlučila dionice uvrstiti u novu, najvišu kotaciju Zagrebačke burze. 

U petak je burza zaprimila Atlanticov zahtjev za prijelaz u Vodeće tržište koje traži ispunjavanje i pridržavanje 12 strogih zahtjeva što se tiče razine transparentnosti prema investitorima. Burza će pridržavanje tih zahtjeva provjeravati svakih šest mjeseci, a u slučaju pada na provjeri, kompanija se isključuje.

Kako je kazao član Uprave Zagrebačke burze Tomislav Gračan, odluka o prijemu Atlantica u Vodeće tržište bit će donijeta početkom idućeg tjedna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik