Energoprojekt Holding: Poslovi u arapskim zemljama vredni skoro 22 miliona evra

Bez autora
Dec 30 2013

Energoprojekt Entel a.d. zaključio je u poslednjem kvartalu tekuće godine nove značajne konsultantske ugovore u arapskim zemljama. Ukupna vrednost ugovorenih poslova iznosi 21,95 miliona dolara. U Kataru je sa investitorom KAHRAMAA zaključen ugovor o izradi "Konsultantskih usluga na realizaciji projekta unapređenja rezervi vode za piće u Kataru". U Dubaiu je sa investitorom DEWA zaključen ugovor o izradi "Konsultantskih usluga na preusmeravanju 132 kV kablovskih vodova sa instalacijama u dva novoizgrađena tunela ispod Business Bay Creak-a". Energoprojekt Entel, član hodinga, je zaključio nove poslove i u Abu Dabiu i Omanu ukupne vrednosti 4,7 miliona dolara.

Energoprojekt Holding: Poslovi u arapskim zemljama vredni skoro 22 miliona evraEnergoprojekt Entel a.d. zaključio je u poslednjem kvartalu tekuće godine nove značajne konsultantske ugovore u arapskim zemljama.

Ukupna vrednost ugovorenih poslova iznosi 21,95 miliona dolara. U Kataru je sa investitorom KAHRAMAA zaključen ugovor o izradi "Konsultantskih usluga na realizaciji projekta unapređenja rezervi vode za piće u Kataru".

U Dubaiu je sa investitorom DEWA zaključen ugovor o izradi "Konsultantskih usluga na preusmeravanju 132 kV kablovskih vodova sa instalacijama u dva novoizgrađena tunela ispod Business Bay Creak-a".

Energoprojekt Entel, član hodinga, je zaključio nove poslove i u Abu Dabiu i Omanu ukupne vrednosti 4,7 miliona dolara.

U Abu Dabiu je sa investitorom TRANSCO zaključen ugovor o izradi  "Konsultantskih usluga za dve trafo stanice 132/11 kV i 15 km kablovskih vodova 132 kV" dok je u Omanu sa investitorom PAEW zaključen ugovor o izradi "Konsultantskih usluga na razvoju vodovodnih sistema u više oblasti".

Rok za realizaciju svih projekata je od 12 do 36 meseci. Akcije Energoprojekt Holdinga su od početka godine dobile na vrednosti 20 procenata a krajem prošle nedelje su se trgovale na ceni od 727 dinara gde tržišna kapitalizacija iznosi 7,95 milijardi dinara (69,3 miliona evra).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik