Avionom do Sarajeva za 19 evra, plus takse

Bez autora
May 16 2010

Bosanskohercegovačka nacionalna aviokompanija "B&H erlajns" (Airlines) uspostaviće od ponedeljka, 17. maja, redovan avio saobraćaj na relaciji Sarajevo-Beograd-Sarajevo.Avioni te kompanije, tipa ATR 72, sa 66 putničkih sedišta, leteće na toj relaciji svim danima osim subote, sa polaskom iz Sarajeva u 11.30, a iz Beograda u 13.00, odnosno u 14.00 časova, u zavisnosti od dana. Letovi će funkcionisati po principu niskotarifnih kompanija, pa je cena karte 19 evra za putovanje u jednom smeru i 29 evra za povratnu kartu, plus putničke takse.

Avionom do Sarajeva za 19 evra, plus takseBosanskohercegovačka nacionalna aviokompanija "B&H erlajns" (Airlines) uspostaviće od ponedeljka, 17. maja, redovan avio saobraćaj na relaciji Sarajevo-Beograd-Sarajevo.

Kako je saopšteno iz "B&H erlajnsa", avioni te kompanije, tipa ATR 72, sa 66 putničkih sedišta, leteće na toj relaciji svim danima osim subote, sa polaskom iz Sarajeva u 11.30, a iz Beograda u 13.00, odnosno u 14.00 časova, u zavisnosti od dana.

Letovi će funkcionisati po principu niskotarifnih kompanija, pa je cena karte 19 evra za putovanje u jednom smeru i 29 evra za povratnu kartu, plus putničke takse.

"B&H erlajns" je osnovan devedestih godina prošlog veka i do 2005. godine poslovao je pod imenom "Er Bosna", kada je prestrukturiran i nastavio da posluje pod sadašnjim imenom.

Prošle godine država je prodala 49 odsto vlasništva turskoj nacionalnoj avio kompaniji "Turkiš erlajns" (Turkish Airlines). Danas flotu "B&H erlajnsa" čine četiri aviona - dva ATR-72, jedan "boing 737-400" i jedan "erbas A319".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik