Bankarski eksperti Piraeus banke još bliži klijentima

Bez autora
Jul 13 2010

Piraeus banka će u narednom periodu započeti sa strateškom realokacijom zaposlenih unutar svoje poslovne mreže. Banka će uz pažnju koju posvećuje kvalitetu svojih usluga i ulaganju u razvoj svojih zaposlenih, fokus staviti na pružanje stručnih saveta i pronalaženje najadekvatnijih rešenja za bilo koji finansijski problem koji klijenti mogu imati.Prvi korak ka ostvarivanju ovog cilja biće uključivanje eksperata iz svih oblasti bankarskog poslovanja u rad filijala. U kontinuitetu, raznovrsnija ponuda dobiće podršku uvođenjem novih zastupnika u osiguranju, kao i stručnih savetnika za finansijski i operativni lizing u čitav sistem mreže filijala.

Bankarski eksperti Piraeus banke još bliži klijentimaPiraeus banka će u narednom periodu započeti sa strateškom realokacijom zaposlenih unutar svoje poslovne mreže.

Banka će uz pažnju koju posvećuje kvalitetu svojih usluga i ulaganju u razvoj svojih zaposlenih, fokus staviti na pružanje stručnih saveta i pronalaženje najadekvatnijih rešenja za bilo koji finansijski problem koji klijenti mogu imati.

Prvi korak ka ostvarivanju ovog cilja biće uključivanje eksperata iz svih oblasti bankarskog  poslovanja u rad filijala. U kontinuitetu, raznovrsnija ponuda dobiće podršku uvođenjem novih zastupnika u osiguranju, kao i stručnih savetnika za finansijski i operativni lizing u čitav sistem mreže filijala. 

Prioritet će biti bolja iskorišćenost postojećih kadrovskih potencijala, odnosno preraspoređivanje zaposlenih, adekvatno motivisanje i davanje podsticaja.

Merenjem zadovoljstva klijenata i kvaliteta pružene usluge uspostaviće se još jedan siguran kriterijum za godišnje nagrađivanje i promociju vrednih i sposobnih radnika.

Njihov cilj je da razviju i učvrste jednu poslovnu kulturu koja će ih razlikovati od konkurencije, ojačati timski duh kolektiva, inicijativu i povećati uspešnost. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik