Euromoney: Intesa najbolja banka u Srbiji u 2009.

Bez autora
Jul 12 2010

Londonski finansijski časopis Euromoney proglasio je Banku Intesa za najbolju banku u Srbiji u 2009. godini. Te godišnje nagrade dodeljuju se na osnovu poslovnih rezultata, ali i opšteg utiska o kvalitetu usluga, profesionalnom i inovativom pristupu u poslovanju.Ta banka veoma se brzo prilagodila uslovima na tržištu koje je diktirala svetska ekonomska kriza, a nagrada koju je Inteza dobila prvi put, dokaz je da je to urađeno na dobar način. Banka Intesa je treću godinu za redom vodeća banka na srpskom tržištu prema bilansnoj sumi od 3,4 milijarde evra, ukupnim depozitima od 1,8 milijardi evra i ukupnim plasmanima od 2,3 milijarde evra.

Euromoney: Intesa najbolja banka u Srbiji u 2009.Londonski finansijski časopis Euromoney proglasio je Banku Intesa za najbolju banku u Srbiji u 2009. godini.

Kako se navodi u saopštenju Intese, te godišnje nagrade dodeljuju se na osnovu poslovnih rezultata, ali i opšteg utiska o kvalitetu usluga, profesionalnom i inovativom pristupu u poslovanju.

Predsednica Izvršnog odbora Intese u Srbiji Draginja Đurić kazala je se ta banka veoma brzo prilagodila uslovima na tržištu koje je diktirala svetska ekonomska kriza i da je nagrada koju je Inteza dobila prvi put, dokaz da je to urađeno na dobar način.

Banka Intesa je treću godinu za redom vodeća banka na srpskom tržištu prema bilansnoj sumi od 3,4 milijarde evra, ukupnim depozitima od 1,8 milijardi evra i ukupnim plasmanima od 2,3 milijarde evra.

Euromoney nagrade za izvrsnost dodeljuju se od 1992. godine. Stručni žiri na osnovu analize poslovanja banaka i osiguravajućih kompanija u oko 100 zemalja sveta bira dobitnike, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik