Internet prezentacija grada Beograda među najboljima

Bez autora
May 03 2010

Poslovno-investicioni portal “eKapija” odabrao je 20 najboljih sajtova lokalnih samouprava u Srbiji, a među najboljima ponovo se našao zvaničan sajt grada Beograda na adresi www.beograd.rs.Ovaj portal sproveo je tokom aprila istraživanje internet-prezentacija lokalnih samouprava u Srbiji, analizirajući koliko su ove veb-strane zanimljive za domaće i strane investitore i u kojoj meri olakšavaju poslovanje privrednika. Istraživanjem su obuhvaćena 162 sajta jedinica lokalne samouprave (138 opštinskih i 24 gradska), među kojima je izdvojeno 15 najboljih opštinskih internet-prezentacija i pet sajtova gradova.

Internet prezentacija grada Beograda među najboljimaPoslovno-investicioni portal “eKapija” odabrao je 20 najboljih sajtova lokalnih samouprava u Srbiji, a među najboljima ponovo se našao zvaničan sajt grada Beograda na adresi www.beograd.rs.

Ovaj portal sproveo je tokom aprila istraživanje internet-prezentacija lokalnih samouprava u Srbiji, analizirajući koliko su ove veb-strane zanimljive za domaće i strane investitore i u kojoj meri olakšavaju poslovanje privrednika.

Istraživanjem su obuhvaćena 162 sajta jedinica lokalne samouprave (138 opštinskih i 24 gradska), među kojima je izdvojeno 15 najboljih opštinskih internet-prezentacija i pet sajtova gradova. Najbolje internet prezentacije kao sredstvo za privlačenje investitora i uspešno privređivanje imaju grad Beograd, Valjevo, Zrenjanin, Niš, Novi Sad i Subotica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik