Na Vlašiću se planira gradnja avionske piste

Bez autora
Mar 20 2014

Kako ističu iz Uprave ovog turističkog kompleksa, cilj im je da ovu bh. planinsku ljepoticu učine još pristupačnijom i atraktivnijom na mapi nezaobilaznih evropskih destinacija. Prema projektnoj ideji, pista bi bila dužine 700 metara i, što je zanimljivo, bit će na najvišoj nadmorskoj visini na Balkanu.Pero Gudelj, vlasnik i generalni direktor Fisa, pokrenuo je aktivnosti na dobivanju neophodne dokumentacije i pratećih dozvola i očekuje se da bi, već naredne godine, prve cessne mogle sletjeti na avionsku pistu na Vlašiću.

Na Vlašiću se planira gradnja avionske pisteKako ističu iz Uprave ovog turističkog kompleksa, cilj im je da ovu bh. planinsku ljepoticu učine još pristupačnijom i atraktivnijom na mapi nezaobilaznih evropskih destinacija.

Prema projektnoj ideji, pista bi bila dužine 700 metara i, što je zanimljivo, bit će na najvišoj nadmorskoj visini na Balkanu.

Pero Gudelj, vlasnik i generalni direktor Fisa, pokrenuo je aktivnosti na dobivanju neophodne dokumentacije i pratećih dozvola i očekuje se da bi, već naredne godine, prve cessne mogle sletjeti na avionsku pistu na Vlašiću.

- Do sada je uloženo više od šest miliona maraka. Predviđeno je da se slijetanje na pistu naplaćuje po minimalnim cijenama - kazao je Gudelj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik