Nagrade Udruženja banja Srbije

Bez autora
May 17 2010

Upravni odbor Udruženja banja Srbije doneo je odluku da se povodom 40 godina od osnivanja dodele priznanja organizacijama i institucijama sa kojima je to Udruženje najbolje sarađivalo.U Vrnjačkoj banji na Kongresu banja, 18. maja, nagrade će biti dodeljene Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja - sektor turizma, Ministarstvu zdravlja, Turističkoj organizaciji Srbije, Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje, Republičkom fondu penzijsko invalidskog osiguranja, Privrednoj komori Srbije - Udruženje za turizam i ugostiteljstvo i Privrednoj komori Vojvodine - Udruženje za turizam i ugostiteljstvo.

Nagrade Udruženja banja SrbijeUpravni odbor Udruženja banja Srbije doneo je odluku da se povodom 40 godina od osnivanja dodele priznanja organizacijama i institucijama sa kojima je to Udruženje najbolje sarađivalo.

U Vrnjačkoj banji na Kongresu banja, 18. maja, nagrade će biti dodeljene Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja - sektor turizma, Ministarstvu zdravlja, Turističkoj organizaciji Srbije, Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje, Republičkom fondu penzijsko invalidskog osiguranja, Privrednoj komori Srbije - Udruženje za turizam i ugostiteljstvo i Privrednoj komori Vojvodine - Udruženje za turizam i ugostiteljstvo.

Nagrade će biti dodeljene i Rudarsko - geološkom fakultetu i medicinskom faklutetu u Beogradu, Fakultetu za uslužni biznis FABUS, u  Sremskoj Kamenici, Udruženju hotelsko ugostiteljske privrede Srbije - HORES, Nacionalno asocijaciji turističkih agencija - YUTA i međunarodnim sajmovima turizma na Beogradskom i Novosadskom sajmu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik