Nestle povlači sa tržista espreso instant kafu u tegli

Bez autora
May 20 2010

Kompanija Nestle Adriatic Foods saopštila je danas da dobrovoljno povlači sa tržišta "espreso instant" kafu u staklenim teglama, jer su one podložne lomu i mogu sadržati komadiće stakla.Ta kafa je pakovana u specifičnu vrstu staklene tegle od 100 grama, koja je obmotana crnom folijom i dostupna je u ograničenom broju prodavnica u Srbiji. U saopštenju se dodaje da u Srbiji nije zabeležen nijedan problem ili pritužba na ovaj proizvod, ali da je doneta odluka da se, kao preventivna mera, ova posebna vrsta kafe povuče iz prodaje.

Nestle povlači sa tržista espreso instant kafu u tegliKompanija Nestle Adriatic Foods saopštila je danas da dobrovoljno povlači sa tržišta "espreso instant" kafu u staklenim teglama, jer su one podložne lomu i mogu sadržati komadiće stakla.

Kako se navodi u saopštenju, ta kafa je pakovana u specifičnu vrstu staklene tegle od 100 grama, koja je obmotana crnom folijom i dostupna je u ograničenom broju prodavnica u Srbiji.

U saopštenju se dodaje da u Srbiji nije zabeležen nijedan problem ili pritužba na ovaj proizvod, ali da je doneta odluka da se, kao preventivna mera, ova posebna vrsta kafe povuče iz prodaje.

Nestle Adrijatic Foods, koji je deo Nestle grupe, naglašava da se taj problem pojavio isključivo kod ovog pakovanja i da će pre ponovnog uvođenja na tržiše pakovanje te kafe biti promenjeno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik