Plaćanje DinaCard-om u 185 zemalja

Bez autora
Jul 08 2010

Zahvaljujući ugovoru koji su potpisali predstavnici kompanije Discover Financial Services i Narodne banke Srbije, nacionalna platna kartica DinaCard će se prihvatati i u inostranstvu u više od 185 zemalja sveta počev od jeseni 2010. godine.DinaCard kartice će moći da se koriste na mreži kompanije Discover Financial Services, vlasnika nekih od najvećih kartičnih sistema kao što su Diners Club International i Discover Card. DinaCard kartice će se prihvatati na milionima prodajnih mesta koja na sebi nose znak Discover Card-a ili Diners Club International i na više od 675.000 mesta za isplatu keša širom sveta.

Plaćanje DinaCard-om u 185 zemaljaZahvaljujući ugovoru koji su potpisali predstavnici kompanije Discover Financial Services i Narodne banke Srbije, nacionalna platna kartica DinaCard će se prihvatati i u inostranstvu u više od 185 zemalja sveta počev od jeseni 2010. godine.

DinaCard kartice će moći da se koriste na mreži kompanije Discover Financial Services, vlasnika nekih od najvećih kartičnih sistema kao što su Diners Club International  i Discover Card.

DinaCard kartice će se prihvatati na milionima prodajnih mesta koja na sebi nose znak Discover Card-a ili Diners Club International i na više od 675.000 mesta za isplatu keša širom sveta.

Discover Financial Services je jedan od najvećih izdavalaca u SAD. Njihova poslovna mreža se sastoji od Discover Network, sa milionima prodajnih mesta i bankomata, PULSE, jedne od najvećih mreža bankomata u SAD i Diners Club International, globalne mreže koja je prisutna u više od 185 zemalja sveta od 1950. godine. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik