Plaćanje računa od kuće

Bez autora
May 11 2010

Upravni odbor javnog preduzeća PTT saobraćaja Srbija saopštio je danas da je za korisnike uvedena mogućnost naplate računa u domu, pa će oni, koji žele da izmire račune bez odlaska u poštu, plaćati svom poštaru proviziju od 25 dinara.Upravni odbor je na današnoj sednici usvojio i program stimulisanja dobrovoljnog prestanka radnog odnosa, za šta je, uz saglasnost Vlade Srbije, izdvojeno oko 960 miliona dinara iz dobiti preduzeća za 2009. godinu. Ovaj program će biti realizovan raspisivanjem dva konkursa za dobrovoljni odlazak radnika iz Pošte Srbije uz adekvatne otpremnine, koji će biti organizovani u maju i u septembru, navodi se u saopštenju.

Plaćanje računa od kućeUpravni odbor javnog preduzeća PTT saobraćaja Srbija saopštio je danas da je za korisnike uvedena mogućnost naplate računa u domu, pa će oni, koji žele da izmire račune bez odlaska u poštu, plaćati svom poštaru proviziju od 25 dinara.

Upravni odbor je na današnoj sednici usvojio i program stimulisanja dobrovoljnog prestanka radnog odnosa, za šta je, uz saglasnost Vlade Srbije, izdvojeno oko 960 miliona dinara iz dobiti preduzeća za 2009. godinu. Ovaj program će biti realizovan raspisivanjem dva konkursa za dobrovoljni odlazak radnika iz Pošte Srbije uz adekvatne otpremnine, koji će biti organizovani u maju i u septembru, navodi se u saopštenju.
 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik