PowerUP: Jačanje kapaciteta kompanija u ranoj fazi razvoja u zemljama Zapadnog Balkana

Bez autora
Sep 22 2020

PowerUp je besplatan program namenjen malim i srednjim preduzećima (MSP) i startap kompanijama u potrazi za novim načinima privlačenja novih kupaca i klijenata, unapređenjem svojih poslovnih modela, i potencijalno zainteresovanih za spoljne investicije.

Vebinar namenjen zainteresovanim kompanijama na kome mogu da postavljaju pitanja i dobiju sve informacije o programu, biće održan u sredu, 23. septembra u 14:00 časova.

Svetska banka u okviru svog programa "PowerUP: Jačanje kapaciteta kompanija u ranoj fazi razvoja u zemljama Zapadnog Balkana" pokreće namenski program za više od 200 kompanija koji finansira Evropska unija u okviru Programa za razvoj i inovacije preduzeća Zapadnog Balkana (WB EDIF), i sprovodi ga uz podršku globalne konsultantske kompanije Deloitte.

“PKS je ovde partner jednog vrlo značajnog regionalnog projekta namenjenog malim i srednjim preduzećima i start-ap kompanijama koje su u potrazi za novim načinima povećanja baze klijenata, unapređenjem svojih poslovnih modela i koje su potencijalno zainteresovane za strane investicije", ističe Tamara Dunđerović, rukovodilac Centra za programe podrške privredi i mikro, malim i srednjim privrednim društvima PKS.

Sve kompanije odabrane za učešće u ovom programu dobiće besplatnu podršku i obuku za dalji razvoj poslovanja usmerenu na povećanje njihove sposobnosti privlačenja investicija i otpornosti na krizu usled COVID-19 i slične eksterne šokove. Takođe, kompanije će imati priliku da učestvuju na ekskluzivnom poslovnom takmičenju, da se umreže sa investitorima i poslovnim liderima, ostvare značajnu medijsku eksponiranost kao i da osvoje vredne nagrade.

Program traje od oktobra 2020. do februara 2021. godine.

Rok za prijave kompanija je 30. septembar 2020. godine.

Oko 100 kompanija sa najboljim učinkom tokom programa biće pozvano da se u martu 2021. godine takmiči u „PowerUP finalu“ koje će se održati na  području Zapadnog Balkana, i predstavi svoje poslovanje ekskluzivno pozvanim predstavnicima anđela investitora, venture kapitalista, uspešnih preduzetnika, kao i predstavnicima korporacija i medija. Sve kompanije koje budu odabrane za učešće u finalu programa dobiće značajnu eksponiranost i priznanje, i biće promovisane putem lokalnih i regionalnih medija.

Detaljnije o samom programu kao i o kriterijumima za učešće može se pročitati na:

www.deloitte.com/rs/powerup ili CEBAPowerUpWB@deloitte.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik