Prekid pružanja usluga iz Registra finansijskih izveštaja i boniteta

Bez autora
May 30 2010

Agencija za privredne regidtre obaveštava sve korisnike usluga iz Registra finansijskih izveštaja i boniteta da će usled uključivanja podataka iz redovnih godišnjih finansijskih izveštaja za 2009. godinu u Registar, obustaviti pružanje tih usluga u utorak 1. juna 2010. godine. U sredu 2. juna 2010. godine počeće davanje podataka iz izvornih finansijskih izveštaja, kao i podataka i izveštaja o bonitetu za privredna društva, finansijske institucije i preduzetnike sa podacima iz finansijskih izveštaja za 2009. godinu. Ovaj prekid u pružanju usluga iz Registra finansijskih izveštaja i boniteta se ne odnosi na skoring privrednih društava, koji će se izdavati sa podacima za 2008. godinu. U toku prekida pružanja usluga zahteve za skoring korisnici mogu podneti lično, poštom ili faksom. Početak izdavanja skoringa sa podacima iz finansijskih izveštaja za 2009. godinu očekuje se za desetak dana.

Prekid pružanja usluga iz Registra finansijskih izveštaja i bonitetaAgencija za privredne regidtre obaveštava sve korisnike usluga iz Registra finansijskih izveštaja i boniteta da će usled uključivanja podataka iz redovnih godišnjih finansijskih izveštaja za 2009. godinu u Registar, obustaviti pružanje tih usluga u utorak 1. juna 2010. godine.

U sredu 2. juna 2010. godine počeće davanje podataka iz izvornih finansijskih izveštaja, kao i podataka i izveštaja o bonitetu za privredna društva, finansijske institucije i preduzetnike sa podacima iz finansijskih izveštaja za 2009. godinu.

Ovaj prekid u pružanju usluga iz Registra finansijskih izveštaja i boniteta se ne odnosi na skoring privrednih društava, koji će se izdavati sa podacima za 2008. godinu. U toku prekida pružanja usluga zahteve za skoring korisnici mogu podneti lično, poštom ili faksom. Početak izdavanja skoringa sa podacima iz finansijskih izveštaja za 2009. godinu očekuje se za desetak dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik