Societe Generale banka dobila priznanje Euromoney

Bez autora
Jul 13 2010

Londonski finansijski časopis Euromoney proglasio je Societe generale banku za najbolju banku u centralnoj i istočnoj Evropi, pošto je prepoznao njeno vođstvo, inovativnost i pokretačku snagu.Tokom protekle decenije Societe generale banka polako, ali sigurno je izgradila impresivan raspon aktivnosti u centralnoj i istočnoj Evropi. Banka poseduje pan-regionalnu mrežu, koja uključuje i njeno prisustvo u Rusiji gde predstavlja najveću stranu bankarsku grupaciju, sposobnu da zadovolji potrebe klijenata, fizičkih i pravnih lica.

Societe Generale banka dobila priznanje EuromoneyLondonski finansijski časopis Euromoney proglasio je Societe generale banku za najbolju banku u centralnoj i istočnoj Evropi, pošto je prepoznao njeno vođstvo, inovativnost i pokretačku snagu, saopštila je danas ta banka.

Na dodeli priznanja istaknuto je da je tokom protekle decenije Societe generale banka "polako, ali sigurno izgradila impresivan raspon aktivnosti u centralnoj i istočnoj Evropi".

Banka poseduje pan-regionalnu mrežu, koja uključuje i njeno prisustvo u Rusiji gde predstavlja najveću stranu bankarsku grupaciju, sposobnu da zadovolji potrebe klijenata, fizičkih i pravnih lica, navedeno je u saopštenju.

Societe generale je pokazala veliku posvećenost na duge staze kada je u pitanju region, poslujući u 18 zemalja centralne i istočne Evrope, sa 46.000 zaposlenih, koji opslužuju više od 11 miliona klijenata.

"Danas, uprkos krizi, ovaj region ima solidne osnove i privredu koja se neprestano razvija, kao i bankarski sektor koji ima veliki potencijal. Sosijete ženeral je ponosna što je učestvovala u tranziciji i odigrala vodeću ulogu u bankarskom sektoru i privredi regiona", izjavio je zamenik generalnog direktora Societe generale grupe Bernardo Sančez Incera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik